Jump to content

Minőség – Bizalom

Minőség – Minőségbiztosítás – Bizalomkeltés – Bizalom

Vállalati filozófiánk ezen négy fogalom jelentésén – mint pilléren – nyugszik. Hogy jutunk el a minőség fogalmától a bizalomig, és a megszerzett bizalom hogyan hat a minőségre? 

 

Minőség

A minőség nem más, mint a szolgáltatás, valamint a termék azon tulajdonsága, illetve jellegzetessége, hogy milyen mértékben felel meg a megrendelő, a felhasználó deklarált vagy feltételezett elvárásainak. Ha e vevői elvárásoknak teljes mértékben meg tudunk felelni, akkor a vevőt a megvásárolt termék és szolgáltatás iránti megelégedettség tölti el. Marcus szerint: „a vevői megelégedettség az, amikor a vevő jön vissza és nem az áru, amit eladtál.”

 

Termékek magas minőségi színvonalon történő elkészítéséhez, minőségi gépekre/eszközökre, időtálló anyagokra és átlátható folyamatokra van szükség. Ezekre hétköznapjainkból kiragadott néhány példa:

 • Nyomtató és tintarendszer: A nagy formátumú nyomtatónk a LUCIA EX tintarendszert használja, mely a Canon innovatív 12 színű, képfeldolgozó technológiával ellátott pigment tintás tintasugaras rendszere. Ez a rendszer tökéletesen visszaadja a fekete színt, és a sötét területeken jobban látható átmeneteket biztosít, így érve el a fotónyomtatási alkalmazások során megkövetelt kitűnő nyomtatási minőséget.
 • Nyomathordozók: A minősítéssel rendelkező médiáink megfelelnek a legmagasabb szintű öregedés és fényállósági kritériumoknak. A gyártás során alkalmazott minőségbiztosítási eljárás garantálja, hogy nyomathordozóink megjelenése és teljesítménye mindig megfeleljen az elvárásoknak. Ezeket a minőségi elvárásokat a neves és független Wilhelm Imaging Research intézet tanúsította.
 • Folyamatok: A kiváló technikai lehetőségek mellett, az alkotóval a felhasználás céljának megfelelően kezeljük a nyomatokat, figyelembe véve az alkotó kívánságait. Segítünk a megfelelő papírok és alapanyagok kiválasztásában, igény esetén próbanyomatot készítünk, annak érdekében, hogy a végeredmény mindenképpen kiváló minőségű legyen.

 


Minőségbiztosítás

A minőségbiztosítás célja, a bizalomkeltés a vevőkben a minőségkövetelmények teljesítését illetően. A minőségi gondolkodás alapelvei:

 • ügyfélközpontúság,
 • folyamatközpontúság,
 • folyamatos fejlesztés,
 • kölcsönösen előnyös kapcsolatok a szállítókkal.

A minőségkövetelményeket a lehető leghatékonyabb és költségkímélő módon úgy tudjuk teljesíteni, hogy végsőkig kihasználjuk azt a lehetőséget, amely a folyamatos jobbításra irányuló törekvéseinkben rejlik. Ezen törekvésre gyakorlati példáink:

 • Munkáinkat úgy tervezzük, hogy minél optimálisabb legyen az anyagfelhasználás. Ez nem csak a költségek kímélését, de a környezetünk megóvását is jelenti a kevesebb hulladék miatt.
 • Igyekszünk minél több kiállításon részt venni, hogy az egyes művészeti ágakban fellelhető trendeket megfigyelhessük, és fel tudjunk rájuk készülni.
 • Figyelemmel kísérjük az újdonságokat, kipróbáljuk és teszteljük az új nyomathordozókat mielőtt azokat véglegesen használni kezdjük.
 • Követjük a világ legprofesszionálisabb cégeinek honlapját, hogy megismerhessük a legújabb technológiákat, médiákat, anyagokat, hogy azokat sikeresen tudjuk majd mi is alkalmazni, a vevőinknek a termékeinken keresztül bemutatni.

 


Bizalomkeltés

A bizalomkeltés alapja, a minőségi termék határidőre történő elkészítésén túl, a sok év alatt megszerzett tudásnak és tapasztalatnak hiteles továbbadása a megrendelőink felé. A konzultációk alkalmával igyekszünk vevőinkkel megismertetni az összes lehetséges gyártási opciót (például színbeállításnál, hordozó, vagy keret kiválasztásnál), őket hozzáértő, hasznos tanácsokkal ellátni a legmegfelelőbb kiválasztásához.

Törekszünk arra, hogy az általunk kivitelezett kiállításokat a helyszínen is megtekintsük, mert nálunk a kivitelezési folyamat nem zárul le a csomagolással és a kiszállítással. Mi szeretnénk megfigyelni a termékeink hasznosulását, ezekről visszajelzést kapni az alkotótól, a kiállítótól és a látogatóktól. Azt gondoljuk, hogy ezzel is a megrendelőink bennünk rejlő bizalmát erősítjük.


Bizalom

A bizalom nem más, mint hit a saját elvárásainkban; a meggyőződés érzése, hogy egy esemény az elvárásainknak, elgondolásainknak megfelelően fog alakulni. A megszerzett bizalom hogyan hat a minőségre? A kapott pozitív visszajelzések, az elégedett/visszatérő ügyfelek az önbizalmunkat növelik, a meggyőződésnek azt az érzését keltik, hogy jó úton járunk és érdemes a minőségi szemléletet tovább erősíteni, fejleszteni. A negatív visszajelzések pedig arra inspirálnak bennünket, hogy ahol szükséges, ott korrekciót hajtsunk végre és valamennyi tevékenységünkben további folyamatos fejlődést érjünk el. Ezen honlap megjelenésével is szeretnénk az igényesség iránti elkötelezettségünknek megfelelni.

Tartalomjegyzék

Fotónyomtatás

Giclée nyomtatás

Vászonnyomtatás
Prémium fotókönyv

Referenciák

Elérhetőség

Minőség – Bizalom

Szótár (A-Z)

ÁSZF

On-line kalkulátor

Fine Art album
Plexi fotó

Kasírozás, paszpartu, keretezés

Szkennelés, retusálás

 

 

Címkefelhő

2019marcius, bőrkötés, canvas, Dibond, digitalizálás, digitális fotó, digitális fényképezés, digitális fényképezőgép, digitális nyomtatás, esztétikus, farkasfogakasztó, fekete-fehér, felbontás, felületvédelem, Fine Art album, Fine Art nyomtatás, fotólabor, fotónyomat, fotónyomtatás, galériák, Giclée Fine Art, keretek, keretezés, keretezés árai, kifutó, kivitelezés, kiállítás, kiállítási képek, kiállítók, Kodak, kreatív, kreatív felületű, kreatív karton, kreatív papír, kritériumok, képakasztó, képfeldolgozó szoftver, képfelújítás, képfájl, képi elem, képkeret, képkeret profil, képkeretezés, képminőség, képmódosítás, képzőművészet, kölcsönösen előnyös, könyv lapjai, könyvborító, könyvgerinc, könyvterv, könyvtest, környezet, különleges nyomathordozó, lapok összeállítása, lapszám, Large Format Printing, layer, Limitált kiadás, Lustre, látvány, marhabőrkötés, megelégedettség, metálfényű, minőség, minőségi elvárások, minőségi gondolkodás, minőségjavítás, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, MOME, monitor, múzeumi szabvány, múzeumok, műalkotás, művész, művészeti alkotás, művészeti diploma, művészi igényesség, művészpapír, nagyméretű fotográfiák, negatívszkennelés, nyitási hézag, nyomathordozó, nyomtatás minősége, oldalpár, Photoshop, plexifotó, plexikép, Prémium fotókönyv, PSD, retusálás, Silk Raster, Silver Pearl, SRGB, sRGB színtér, struktúrált felületű, szerkesztés, szerzői jog, szkennelés, szkennelés kisfilmről, szolgáltatás, szép felületű, színhelyes, színprofil, Színtartósság, színtelítettség, színvilág, színválaszték, TIF, ujjlenyomat, utómunka, UV-álló, vakráma, W.I.R. minősítés, zárt sorozat

Rólunk

Sokéves grafikusi és nyomdaipari szakmai múlttal és több mint 10 éves folytonosan fejlődő képfeldolgozási és digitális nyomtatási tapasztalattal rendelkező kisvállalkozás vagyunk.  A legkorszerűbb digitális nyomtatási technológiák felhasználásával, a legnagyobb színtér megjelenítése mellett állítunk elő nagyméretű fotográfiákat, melyek hosszú élettartammal és színtartóssággal bírnak. Megrendelőink közé tartozik mindenki, aki szeretné képi alkotását tárgyiasult formájában látni. Ügyfeleink főként alkotó művészek, fotográfusok, valamint a digitális fotózás szerelmesei.

Az utóbbi néhány évben a nagyméretű digitális fotónyomatok rendkívül széles felhasználási körben terjedtek el, és a nyomatok minőségével szemben támasztott követelmények is folyamatosan nőttek. Válaszolva a kor kihívásainak, a képeinket különböző felületű, kiváló minőségű és nagy nyomattartósságú fotópapírokra valamint vásznakra nyomtatjuk. Széles nyomathordozó választékkal rendelkezünk, mely lehetőséget ad az alkotónak arra, hogy a kép tartalmához és stílusához leginkább illeszkedő médiára nyomtasson.

Alkotóművészek számára készítünk Giclée nyomatokat is. A Giclée Fine Art nyomtatás lényege a múzeum archív nyomathordozó és a megfelelő Fine Art nyomtató találkozása. A magas minőségi igényeknek megfelelő giclée papírok, a megfelelő festék és nyomtatási technológia biztosítják azt, hogy a kész nyomatok alkalmasak legyenek galériákban történő kiállításukra illetve értékesítésükre. A Fine Art nyomatoknak, – hogy azok értékesíthetővé és archiválásra alkalmassá váljanak – nemzetközi szabványok által meghatározott feltételeknek kell megfelelniük.

A Fine Art nyomtatás egyik különleges és nagyon izgalmas nyomathordozói a művészvászon illetve a fotóvászon (canvas). A kép tónus- és részletgazdagsága tökéletesen jeleníthető meg a matt és strukturált vászon felületén. A vászonra nyomtatott alkotásokkal, képekkel, grafikákkal, elektrografikákkal, digitális festményekkel különleges művészi hatást érünk el. A vászonképek vakrámára feszítve műtárgyakká alakulnak, melyek kiállításokon és galériákban műtárgyként jelennek meg, de a lakásunk igényes dekorációját is adhatják.

A fotográfusoknak Prémium fotókönyvet is ajánlunk. Egy-egy téma, fotósorozat, akár portfólió, valamilyen művészeti diploma vagy felvételi anyag összefoglalásaként, illetve más művészeti téma bemutatására is kiváló választás, de készítünk fotókönyvet (akár nagy példányszában is) esküvők, családi események, utazások emlékeinek megőrzésére is. A fotókönyveink tartósak, erős kötéssel készülnek, vastag merev lapokból állnak, könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak (így a panoráma képek is élvezhetőek), a borítók strapabíróak. A könyveink egyedileg, az egyéni kívánságnak megfelelően, kézi munkával készülnek el.

Alkotóművészek, grafikusok, fotóművészek és építészek számára készítünk Fine Art albumokat. Kerülhet bele fotó, grafika, szöveg, digitális festmény. Egy ilyen album emeli az alkotások színvonalát a Fine Art papír adta finomságokkal és az album egyedi küllemével.

Az utómunka elengedhetetlen része a képek elkészítésének. A képnyomtatás utáni következő fázis a kasírozás. A nyomatokat egy vastagabb (2-10mm) lemezre ragasztjuk, kasírozzuk. Ezáltal a nyomatok hosszú évek után sem hullámosodnak, gyűrődnek meg. A felkasírozott képek tartósabbak lesznek és könnyebbé válik a keretezés is.

Papírképek, negatívok, diák tartalmainak digitalizálása szintén szerepel a szolgáltatásaink palettáján. A régi papírképek, negatívok és diák tartalmának – eredeti fényükben, az utókor számára történő – megőrzése értékmentő feladatot jelentenek. Professzionális igények kielégítésére szívesen elvégezzük különböző típusú filmek (nagyméretű film, kisfilm, roll film, síkfilm) szkennelését és minőségjavító retusálását.