Jump to content

Prémium fotókönyv

A Prémium fotókönyvről

Családi események, utazások

Prémium fotókönyvÉletünk folyamán, családi eseményeinken, utazásainkon sok szép fotó készül. Tároljuk fiókokban, dobozokban, számítógépeken. A nagy mennyiségük miatt sokszor elő sem vesszük őket. Ha találunk egy régi családi vagy utazási fotóalbumot, azt szívesen vesszük kezünkbe, nagy örömmel forgatjuk, nézegetjük. Esküvő után, nevezetes évfordulókon vagy születésnapon szép ajándék lehet egy ilyen alkalomra szerkesztett fotóalbum, mely különleges és egyedi ajándékká válik.

Produkciók bemutatása

Készítettünk már albumot filmes (werkfotókönyv), színházi és egyéb produkciók bemutatására. A prémium fotókönyvünk egy-egy produkció bemutatásának a leggyorsabb és leghatásosabb eszközének bizonyult.

 


 

Céges rendezvények

Cégek működésük során több különleges rendezvényt is tartanak, melyeket fényképekkel dokumentálnak. Konferenciák, termékbemutatók, tréningek és vállalati partik bemutató albumaként igényes, kézbe fogható céges ajándékként is átadható.

A fotográfia kedvelőinek

A Prémium fotókönyvet ajánljuk a fotográfia kedvelőinek is. Egy-egy téma, fotósorozat, akár portfólió, valamilyen művészeti diploma vagy felvételi anyag összefoglalásaként, illetve más művészeti téma bemutatására is kiváló választás. Szükség esetén több példány is készülhet belőle.

 


Kedves meglepetés

Prémium fotókönyvIgényes megrendelőink visszajelzései alapján, egy Prémium fotókönyv mindig a legnagyobb meglepetést okozza az ajándékok sorában. Legyen szó gyerekekről, nevezetes évfordulóról, születésnapról, eljegyzésről, esküvőről házassági évfordulóról, karácsonyról, utazási élményeinkről, vagy csak jól sikerült fényképeinkről. A kedvenc fotográfiák albumba foglalva mindig nagyobb örömet okoznak, mint a képeinket számítógép monitorán nézegetni. Manapság nehéz egyedi ajándékot találni szeretteink számára, de a prémium fotókönyv mind megjelenésében, mind tartalmában, kiváló minőségével lesz a megfelelő választás.

 

Örömforrást jelentő feladat

A fotókönyv oldalainak megszerkesztése nem ördöngös feladat. Az album nem csak a megajándékozottnak, de az ajándékozónak is örömet jelent, mivel az album elkészítése őt kreatív feladat elé állítja, s megadja azt a nemes élményt, hogy részt vehet az ajándék elkészítésében. Mai világunkban mindenki számára elérhetővé váltak a képszerkesztő programok (PhotoShop, GIMP), amelyek segítségével könnyedén összeállíthatunk egy esztétikus fotókönyvet. Ha úgy érzed szükséges, írj nekünk, szívesen segítünk. Vállaljuk meglévő képanyagok szerkesztését, a képek szkennelésével és színbeállításával. Megtervezzük a fotókönyvet elképzeléseid alapján az általad kiválasztott képekből.

 


Prémium minőség

Prémium fotókönyvAz általunk készített albumok prémium minőséget képviselnek, a felhasznált magas minőségű alapanyagok és a legkorszerűbb nyomtatási technológia alkalmazása miatt. A hazai piacon fotókönyvek széles választéka található, de az általunk készített albumok a legmagasabb minőségi osztályba esnek. Nem célunk a nagy mennyiségű sorozatgyártás, mi tartós és szép kivitelű, egyedi albumokat készítünk, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával.

 

 

 

 

 

Miért a mi fotókönyvünket válaszd?

Mert tartósak, erős kötéssel készülnek, vastag merev lapokból állnak, könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak (így a panoráma képek is élvezhetőek), a borítók nagyon strapabíróak. Különböző méretekből és borítófelületekből választhatsz, esztétikusak, a borító felületén lévő fotó/grafika is kiváló minőségű. Te választhatod ki a belív alapanyagát (nyomathordozót), az előzék és a lapok színét. A könyvek egyedileg, a Te egyéni kívánságodnak megfelelően, kézi munkával készülnek el.

 


Kiegészítő: DVD tok

Hasznos kiegészítője lehet a prémium fotókönyvnek a kinézetben és külső felületében hozzáillő DVD tok. Készülhet szimpla és dupla DVD tartós kivitelben. Mágnessel illetve szalaggal záródik.


dvd tok egyedi borítóval
dvd tok egyedi borítóval


A prémium fotókönyvek megállják a helyüket bármilyen alkalomra!

prémium fotókönyv Napjainkban virágkorukat élik a személyes ajándékok. Sokan igyekeznek elkerülni, hogy egyszerű bonbont, virágot vagy bort ajándékozzanak, sokkal inkább előtérbe kerültek azok a meglepetések, amelyek kifejezetten csak egy konkrét személynek értékesek. Ilyen például az általunk kínált prémium fotókönyv is, amely bármilyen alkalomra csodás ajándék lehet.

 

Fotókönyvből napjainkban óriási a kínálat. A hazai piacon széles választékot találnak belőlük az érdeklődők, de az általunk készített prémium fotókönyvek a legmagasabb minőségi osztály képviselői. Színvonalas alapanyagokat használunk fel hozzájuk és a legkorszerűbb nyomtatási technológiát alkalmazzuk. Cégünknek nem célja a nagy mennyiségű sorozatgyártás, sokkal inkább arra fektetjük a hangsúlyt, hogy minden, a kezünkből kiadott munka tökéletes legyen.

 

Prémium fotókönyveinket ajánljuk születésnapra, névnapra, esküvőre, házassági évfordulóra vagy akár ballagásra. Születésnapra népszerűek például az ünnepelt életének fontos pillanatait tartalmazó albumok, de sokan előszeretettel választanak nászajándékként a pár addigi közös képeiből készített könyvet.

 

Prémium fotókönyveinket esküvői fotósok figyelmébe is ajánljuk. Érdemes akár a nagyobb csomagokhoz ajándékba adni őket, akár plusz szolgáltatásként rendelhetőnek feltüntetni. Így egy olyan extrát biztosíthatsz ügyfeleidnek, amivel könnyen több megbízást szerezhetsz. Az esküvői képekből készített prémium fotókönyv láttán garantált, hogy minden megrendelő elégedett lesz a szolgáltatással és továbbadja a vállalkozás jó hírét.

 

A Te dolgod, hogy összeválogatod a fényképeket, megszerkeszted az albumot, majd leadod a rendelésedet e-mailben, a megvalósítás pedig már a mi feladatunk! Amennyiben szeretnél többet tudni a prémium fotókönyvekről, keress fel minket bizalommal! Akár magánemberként adnád ajándékba, akár vállalkozóként kedveskednél vele ügyfeleidnek, a sikerben biztos lehetsz! Ha rendelni szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Részletek

 

Egyedi borító

A könyvborító teljes felületét saját tervezésű grafika illetve fotó foglalja el. A borító teljes felülete szabadon szerkeszthető, mivel nyomtatott anyaggal vonjuk be a könyvet. Tetszőleges grafika vagy fotó a hozzáillő választható felülettel. Lehet színes, vagy monokróm, fekete-fehér kép vagy grafika. A borító külleme így illeszkedik a belső tartalomhoz, ezáltal az egy egységes szépen kivitelezett albummá alakul. A keménytáblás borító és a gerinc 3 mm vastag lemezből készül. A gerincre bármilyen szöveg (cím, név) írható. A könyv borítójához illő felületek közül választhatsz. A felület a tervezett borító színét nem befolyásolja, csak védi és esztétikusan kiegészíti azt. A legnagyobb méret 30 x 30 cm lehet. Választható felületek:

 

könyvborító vászon hatású felülettel

  könyvborító bőr hatású felülettel     könyvborító szatén hatású felülettel
vászonhatású, vászon struktúrával, matt     bőrhatású finom struktúrával, matt     szaténhatású, szálhúzott hatás, félfényes


Előzék

Az előzék (első és utolsó oldal) a könyv kemény tábláját köti össze a belívekkel. 350g súlyú, minőségi kreatív papírból készül, világos alapszín esetén nyomtatható. A színét a könyv hangulatához illetve meghatározó színvilágához illeszkedően válaszd. Név, dátum, alnyomat, vagy bármilyen egy- vagy többszínű grafikai elem jeleníthető meg rajta.

Belívek

A belíveket fotónyomtatással (tizenkét színes Canon technológiával) készítjük. 3 féle prémium kategóriás papírból tudsz választani:

  • Kodak Lustre fotópapír: 255g/m2 súlyú mikropórusos felületű, gyöngyházfényű fotópapír prémium minőségben. Rendkívül élénk színek, azonnali száradás. Részletgazdag képekhez, portrékhoz, fekete-fehér képekhez ajánljuk. Ujjlenyomat álló, nem érzékeny hordozó.
  • Kodak Matte fotópapír: 230g-os matt felületű fotópapír. Az erős vivid színek megjeleníthetősége garantálja a magas minőséget. Rendkívüli körülmények között is tartós és megbízható. Szép élénk színek, részletgazdagság jellemzi, nem csillog, de érzékeny.
  • Silk Raszter fotópapír: Élénk fehér portrépapír a klasszikus fotópapírok vastagságában. Különleges raszter rácsos felülete garantálja a komoly szakmai kihívást jelentő „fotómotívumok” nyomtatását, felülete igen hasonló a klasszikus előhívott selyem raszter fényképekhez. A felülete jól ellenáll ujjlenyomatoknak, nem érzékeny, nem sérülékeny.

A belíveket műanyag lapra kasírozzuk, ezáltal a könyv lapjai jó tartásúak, formatartóak, a páratartalomra kevésbé érzékenyek. A lapok fekete ill. fehér színben választhatók, amennyiben fekete lapra készül, a könyvtest fekete fehér csíkos lesz. Ha fehér lapot választottál, akkor egy homogén fehér könyvtestet kapunk.

Bőrkötések

Bőrkötés

Az állati bőrök – köszönhetően a kiváló anyagtulajdonságaiknak – a mai napig megtartották az elsőségüket az értékes könyvek kötészetében. A bőrkötés azon túl, hogy klasszikus, mégis a legkiválóbb megjelenést adja egy könyvnek, valamint a könyv tartalmának is a legnagyobb elismeréséül szolgál.

Klasszikus marhabőrkötés

A klasszikus marhabőrkötésű könyveinket azoknak ajánljuk, akik vonzódnak a hagyományos formákhoz és a nemes tárgyakhoz. A könyveinkhez kézileg elkészített marhabőrborítást az alábbi színekben választhatod: fekete, barna, bordó, fehér.

 

könyvborító valódi bőr kötésben

 

könyvborító valódi bőr kötésben

Technikai segédlet

A belívek szerkesztése

A belíveket a könyv méretének megfelelően, oldalpáronként egy file-ba szerkeszd 2-2 mm kifutóval: (1-es ábra). Példa: 30 x 30cm könyv esetén egy lap 304 mm x 604 mm méretű legyen. A hajtásnál, figyelj arra, hogy fontos képi elem (például: emberi arc) ne kerüljön a lap közepére, de mindenképpen használd ki a panoráma könyv adta lehetőséget: egy-egy nagy látványos oldalpárt elfoglaló fotó elhelyezésére. Ezzel izgalmassá tehetjük az albumot. Kisméretű képeket is használhatunk, mert a nyomtatás minősége lehetővé teszi. A felbontás lehetőleg 300 dpi legyen RGB színmódban, TIF, Photoshop PSD, vagy jó minőségű JPG formátumban. A lapok file neve tartalmazza a lap sorszámát (például lap_01)! Arra figyelj szerkesztéskor, hogy szöveg közvetlenül a vágott méret szélére ne kerüljön.

 


1-es ábra  
  Előzék szerkesztése

Abban az esetben, ha nyomtatandó (szöveg, grafikai elem stb.) előzéket szeretnél, akkor ezeket is sorszámozott grafikai file-ba mentsd el és az előzékre utaló fájlnevet adj neki. Ha az előzéket nem szeretnéd nyomtatni, akkor ettől most tekints el.

A borító szerkesztése

A borító szerkesztéséhez (2-es ábra) segítségként PSD fájlt tölthető le, ami tartalmazza a tábla körvonalát, gerincét és a szükséges kifutók jelölését. A borító tervezésénél figyelembe kell venni, hogy a nyitási hézagnál (a keménytábla széle és a könyvgerinc között), ne legyen fontos grafikai elem, mivel a könyv ott nyílik. A megrendeléskor leadott borítón a sablon külön layeren legyen, vagy csak a 3-as ábrán lévő körvonalak és jelek legyenek láthatók. A borító képeit tartalmazó fájlt kérjük, olyan névvel lásd el, ami arra utal, hogy az a borító képeit tartalmazza.

 


2-es ábra   3-as ábra

 


5.3.4       PSD fájlok a szerkesztéshez

A könyv borítójának megtervezéséhez PSD (PhotoShop) fájlokat tudsz letölteni - a linkre kattintva - a lapok (oldalak) száma és a könyv mérete szerint.

 

Lapok száma 10 lap (20 oldal) 15 lap (30 oldal) 20 lap (40 oldal)
15 x 15 P10lap_15x15 P15lap_15x15 P20lap_15x15
20 x 20 P10lap_20x20 P15lap_20x20 P20lap_20x20
25 x 25 P10lap_25x25 P15lap_25x25 P20lap_25x25
20 x 30 álló P10lap_20x30 P15lap_20x30 P20lap_20x30
30 x 20 fekvő P10lap_30x20 P15lap_30x20 P20lap_30x20
30 x 30 P10lap_30x30 P15lap_30x30 P20lap_30x30

 

PhotoShop segítségével a borítókat a fenti sablonok alapján mérethelyesen könnyen beszerkesztheted.

Lapok összeállítása, feltöltés

A könyv lapjait oldalpárokban, TIF, PSD, vagy JPG formátumban 300dpi felbontásban sRGB színtérben fogadjuk be. A lapok sorrend szerint legyenek elnevezve (példa: 01.tif, 02.tif, 03.tif, …). Miután összeállítottad a fotókönyvet, akkor a könyv teljes anyagát (borítók, előzék és az oldalak képeit) kell eljuttatni hozzánk. Készíts egy ZIP fájlt a képfájlokból, és ezt az egy tömörített ZIP fájlt töltsd fel a mammutmail vagy a We Transfer fájl(küldő/megosztó) rendszerek segítségével. Címzettként az -t add meg. Az általunk letöltött fájlokról és az elkészítési határidőről visszaigazolást küldünk. 


Információkérés

Ha bármilyen technikai kérdésed lenne a szerkesztéssel, a könyvtervvel és a kivitelezéssel kapcsolatosan, kérünk írj nekünk, szívesen segítünk!

 

Méretek & árak

Prémium fotókönyv ártáblázat

Az áraink bruttó árak és magyar forintban (HUF) értendők.

Méret (cm)
szélesség x magasság

Lapok
száma

Kreatív nyomtatott kötésben

+Bőrkötés

Kodak 255 Lustre

Kodak 230 Matte

PSR 250 Silk Raster

+ Plexi borító

Marhabőrkötés

Modern olasz bőrkötés

15 x 15

10

24 300 Ft

24 100 Ft

24 100 Ft

 

18 000 Ft

46 000 Ft

15

28 800 Ft

28 400 Ft

28 500 Ft

20

33 200 Ft

32 700 Ft

32 800 Ft

20 x 20

10

32 500 Ft

32 100 Ft

32 200 Ft

19 000 Ft

46 000 Ft

15

39 800 Ft

39 100 Ft

39 300 Ft

20

46 900 Ft

46 100 Ft

46 300 Ft

25 x 25

10

49 000 Ft

48 200 Ft

48 500 Ft

23 000 Ft

49 000 Ft

15

62 800 Ft

61 500 Ft

61 900 Ft

20

76 500 Ft

74 900 Ft

75 400 Ft

20 x 30

10

42 800 Ft

42 100 Ft

42 300 Ft

23 000 Ft

51 000 Ft

15

53 600 Ft

52 600 Ft

52 900 Ft

20

64 500 Ft

63 200 Ft

63 600 Ft

30 x 20

10

42 800 Ft

42 100 Ft

42 300 Ft

23 000 Ft

51 000 Ft

15

53 600 Ft

52 600 Ft

52 900 Ft

20

64 500 Ft

63 200 Ft

63 600 Ft

30 x 30

10

56 400 Ft

55 400 Ft

55 700 Ft

28 300 Ft

23 000 Ft

51 000 Ft

15

73 100 Ft

71 500 Ft

72 000 Ft

20

89 700 Ft

87 600 Ft

88 200 Ft

 


 

Egyedi megrendelés

Abban az esetben, ha ezen az on-line felületen ajánlott paraméterű Prémium fotókönyvek közül mégsem találtál volna magadnak megfelelőt (méretet, lapszámot, előzék színt stb.), akkor egyedi rendelésre is gyártunk könyvet, egyedi árképzéssel. Ebben az esetben kérünk lépj velünk kapcsolatba, írj nekünk.

 

Egyedi kedvezmény

Nagyobb példányszámú rendelés esetén, írásban kérj tőlünk egyedi mennyiségi kedvezményt, amit a termékszámlában százalékosan tudunk érvényesíteni. A kedvezmény mértékét megtalálod az ÁSZF-ben.

 

On-line rendelés

Jelenleg fejlesztés alatt...

Szíves elnézésed és türelmedet kérjük. Köszönjük a megértésed.

Megrendelésedet e-mailben fel tudod adni, ha erre a gombra kattintasz:

 

Megrendelés e-mailben

 

A válaszüzenetünkben megadjuk az árat és a várható elkészítési határidőt.

Kapcsolat

Tartalomjegyzék

Fotónyomtatás

Giclée nyomtatás

Vászonnyomtatás
Prémium fotókönyv

Referenciák

Elérhetőség

Minőség – Bizalom

Szótár (A-Z)

ÁSZF

On-line kalkulátor

Fine Art album
Plexi fotó

Kasírozás, paszpartu, keretezés

Szkennelés, retusálás

 

 

Címkefelhő

2019marcius, bőrkötés, canvas, Dibond, digitalizálás, digitális fotó, digitális fényképezés, digitális fényképezőgép, digitális nyomtatás, esztétikus, farkasfogakasztó, fekete-fehér, felbontás, felületvédelem, Fine Art album, Fine Art nyomtatás, fotólabor, fotónyomat, fotónyomtatás, galériák, Giclée Fine Art, keretek, keretezés, keretezés árai, kifutó, kivitelezés, kiállítás, kiállítási képek, kiállítók, Kodak, kreatív, kreatív felületű, kreatív karton, kreatív papír, kritériumok, képakasztó, képfeldolgozó szoftver, képfelújítás, képfájl, képi elem, képkeret, képkeret profil, képkeretezés, képminőség, képmódosítás, képzőművészet, kölcsönösen előnyös, könyv lapjai, könyvborító, könyvgerinc, könyvterv, könyvtest, környezet, különleges nyomathordozó, lapok összeállítása, lapszám, Large Format Printing, layer, Limitált kiadás, Lustre, látvány, marhabőrkötés, megelégedettség, metálfényű, minőség, minőségi elvárások, minőségi gondolkodás, minőségjavítás, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, MOME, monitor, múzeumi szabvány, múzeumok, műalkotás, művész, művészeti alkotás, művészeti diploma, művészi igényesség, művészpapír, nagyméretű fotográfiák, negatívszkennelés, nyitási hézag, nyomathordozó, nyomtatás minősége, oldalpár, Photoshop, plexifotó, plexikép, Prémium fotókönyv, PSD, retusálás, Silk Raster, Silver Pearl, SRGB, sRGB színtér, struktúrált felületű, szerkesztés, szerzői jog, szkennelés, szkennelés kisfilmről, szolgáltatás, szép felületű, színhelyes, színprofil, Színtartósság, színtelítettség, színvilág, színválaszték, TIF, ujjlenyomat, utómunka, UV-álló, vakráma, W.I.R. minősítés, zárt sorozat

Rólunk

Sokéves grafikusi és nyomdaipari szakmai múlttal és több mint 10 éves folytonosan fejlődő képfeldolgozási és digitális nyomtatási tapasztalattal rendelkező kisvállalkozás vagyunk.  A legkorszerűbb digitális nyomtatási technológiák felhasználásával, a legnagyobb színtér megjelenítése mellett állítunk elő nagyméretű fotográfiákat, melyek hosszú élettartammal és színtartóssággal bírnak. Megrendelőink közé tartozik mindenki, aki szeretné képi alkotását tárgyiasult formájában látni. Ügyfeleink főként alkotó művészek, fotográfusok, valamint a digitális fotózás szerelmesei.

Az utóbbi néhány évben a nagyméretű digitális fotónyomatok rendkívül széles felhasználási körben terjedtek el, és a nyomatok minőségével szemben támasztott követelmények is folyamatosan nőttek. Válaszolva a kor kihívásainak, a képeinket különböző felületű, kiváló minőségű és nagy nyomattartósságú fotópapírokra valamint vásznakra nyomtatjuk. Széles nyomathordozó választékkal rendelkezünk, mely lehetőséget ad az alkotónak arra, hogy a kép tartalmához és stílusához leginkább illeszkedő médiára nyomtasson.

Alkotóművészek számára készítünk Giclée nyomatokat is. A Giclée Fine Art nyomtatás lényege a múzeum archív nyomathordozó és a megfelelő Fine Art nyomtató találkozása. A magas minőségi igényeknek megfelelő giclée papírok, a megfelelő festék és nyomtatási technológia biztosítják azt, hogy a kész nyomatok alkalmasak legyenek galériákban történő kiállításukra illetve értékesítésükre. A Fine Art nyomatoknak, – hogy azok értékesíthetővé és archiválásra alkalmassá váljanak – nemzetközi szabványok által meghatározott feltételeknek kell megfelelniük.

A Fine Art nyomtatás egyik különleges és nagyon izgalmas nyomathordozói a művészvászon illetve a fotóvászon (canvas). A kép tónus- és részletgazdagsága tökéletesen jeleníthető meg a matt és strukturált vászon felületén. A vászonra nyomtatott alkotásokkal, képekkel, grafikákkal, elektrografikákkal, digitális festményekkel különleges művészi hatást érünk el. A vászonképek vakrámára feszítve műtárgyakká alakulnak, melyek kiállításokon és galériákban műtárgyként jelennek meg, de a lakásunk igényes dekorációját is adhatják.

A fotográfusoknak Prémium fotókönyvet is ajánlunk. Egy-egy téma, fotósorozat, akár portfólió, valamilyen művészeti diploma vagy felvételi anyag összefoglalásaként, illetve más művészeti téma bemutatására is kiváló választás, de készítünk fotókönyvet (akár nagy példányszában is) esküvők, családi események, utazások emlékeinek megőrzésére is. A fotókönyveink tartósak, erős kötéssel készülnek, vastag merev lapokból állnak, könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak (így a panoráma képek is élvezhetőek), a borítók strapabíróak. A könyveink egyedileg, az egyéni kívánságnak megfelelően, kézi munkával készülnek el.

Alkotóművészek, grafikusok, fotóművészek és építészek számára készítünk Fine Art albumokat. Kerülhet bele fotó, grafika, szöveg, digitális festmény. Egy ilyen album emeli az alkotások színvonalát a Fine Art papír adta finomságokkal és az album egyedi küllemével.

Az utómunka elengedhetetlen része a képek elkészítésének. A képnyomtatás utáni következő fázis a kasírozás. A nyomatokat egy vastagabb (2-10mm) lemezre ragasztjuk, kasírozzuk. Ezáltal a nyomatok hosszú évek után sem hullámosodnak, gyűrődnek meg. A felkasírozott képek tartósabbak lesznek és könnyebbé válik a keretezés is.

Papírképek, negatívok, diák tartalmainak digitalizálása szintén szerepel a szolgáltatásaink palettáján. A régi papírképek, negatívok és diák tartalmának – eredeti fényükben, az utókor számára történő – megőrzése értékmentő feladatot jelentenek. Professzionális igények kielégítésére szívesen elvégezzük különböző típusú filmek (nagyméretű film, kisfilm, roll film, síkfilm) szkennelését és minőségjavító retusálását.