Kasírozás

Kasírozás - dibond lemez

Kapa lemez (5mm):

Kapa-Plast Poliuretán hablap, kétoldalt műanyaggal bevont  5 mm vastag kartonfelület. A stabil és formatartó a kétoldali a műanyag felületnek köszönhetően:

  • formatartó,
  • víztaszító,
  • mosható.

Fotók kasírozására, kiállítási anyagok elkészítéséhez megfelelő, nagy méretben is formatartó, nem görbül. Keretezést nem igényel. Súlya könnyű, akasztása egyszerű habkarton akasztóval történik. Könnyen szállítható, felülete nehezen nyomódik. Ára kedvező, fotókiállításhoz a legjobb választás.


Polisztirol lemez (5mm):

Fekete színű, jó tartású műanyag lemez. Vastagsága 5 mm, nagyobb méretű képekhez is megfelelő,  előnyös tulajdonsága a könnyű súly. Színes és fekete-fehér képeknél esztétikus látványt nyújt a fekete szín ha nem keretezzük a képet.


Dibond (3 mm):

3 mm vastag alumínium szendvics szerkezetű lemez. A két alumínium réteg között fekete színű műanyag mag fekszik. Erős tartású nem görbül. A legtartósabb megoldás a képek kasírozásához. Fine-Art nyomatok kasírozásához ideális. A hátoldalára alumínium képakasztósín ragasztható. Kiállításra kerülő alkotásokhoz a legjobb választás!