Képkeretezés

Képkeretezés

A képkeretezés a kép elkészítésének utolsó és legfontosabb mozzanata. A megfelelő képkeret kiválasztása nehéz feladat. Egy megfelelő képkeret nagyon sokat hozzátesz a végső látványhoz, kiemeli és elválasztja a képet a környezetétől. A fa- és fémképkereteink széles színválasztékban állnak rendelkezésre. A fémkereteink esztétikusak, modernek és könnyen szerelhetőek.

A paszpartu karton 1 mm-nél vastagabb szép felületű karton. A képkeret kiválasztásakor - ha kép megkívánja -, választhatsz paszpartut is a képhez. A paszpartu segít abban, hogy a kép és a keret összhangja harmonikus legyen, és a képnek legyen tere, ne „szorongjon” a képkeretben. Ha a kép mérete legalább 5 cm-rel kisebb a képkeretnél, akkor már érdemes a képpel és a kerettel össze illő paszpartut választani. A paszpartu belső ablak részénél levő vágás 45 fokos, így ad mélységet a képnek. Maximális ajánlott méret 80 cm x 100 cm. A kivágott ablak tetszőleges méretű és formájú lehet. A négyszögletestől eltérő forma esetén vektoros körvonalrajzot kell készítened a megfelelő méretben. Különleges igény esetén személyesen tudsz választani paszpartut műhelyünkben széles választékunkból.

A weboldalon 4 féle képkeret profilból, személyesen több mint 100 mintából tudsz választani. Az alábbi képeken látható képkeret egy ízelítő választékunkból. Bizonyára könnyen megtalálod a képedhez megfelelőt, ha mégsem várunk személyesen segítünk választani!